Francezul Gael Monfils a anunţat, duminică, pe Twitter, că nu va putea participa la turneul virtual de tenis de la Madrid, din cauza unor probleme legate de drepturile platformelor de streaming.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Din păcate nu voi putea participa la Virtual Mutua Madrid Open, din cauza unor drepturi contradictorii ale platformelor de streaming. Le urez toate cele bune jucătorilor şi sper ca data viitoare să pot juca”,va notat sportivul.

Monfils urma să evolueze la turneul virtual în grupa 1, cu Rafael Nadal, Denis Shapovalov şi Andy Murray.

În locul său, în grupă a intrat Benoit Paire.

La feminin, printre participante se numără şi Sorana Cîrstea, care face parte din grupa 2, alături de Elina Svitolina, Johanna Konta şi Victoria Azarenka.

În paralel cu competiţia vor avea loc şi meciuri în scop caritabil, organizate pentru strângerea de fonduri pentru cei afectaţi de Covid-19.

Turneul va putea fi urmărit de fani online sau la televizor, cu comentarii, analize şi interviuri, la fel ca la un turneu clasic.

Mutua Madrid Open Virtual Pro va avea loc în perioada 27-30 aprilie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.