Tenismanul Gael Monfils, locul 16 ATP şi favorit 13, s-a calificat în semifinalele turneului de la Monte Carlo, vineri, învingându-l pe spaniolul Marcel Granollers, locul 67 ATP, scor 6-2, 6-4, şi îl va întâlni în penultimul act pe compatriotul său Jo-Wilfried Tsonga, astfel că pentru prima dată după anul 2000 în finala competiţiei va ajunge un francez.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Monfils s-a impus într-o oră şi 14 minute.

Tsonga, locul 9 ATP şi cap de serie 8, a trecut în sferturile de finală de elveţianul Roger Federer, locul 3 ATP, scor 3-6, 6-2, 7-5.

În cealaltă semifinală se întâlnesc britanicul  Andy Murray, cap de serie numărul 2 şi locul 2 ATP, şi pe spaniolul Rafel Nadal, al cincilea favorit al competiţiei şi poziţia a cincea în ierarhia mondială.

Ultima dată în finala turneului de la Monte Carlo a ajuns un francez în anul 2000. Cedric Pioline s-a impus atunci în faţa slovacului Dominik Hrbati, scor 6-4, 7-6 (3), 7-6 (6).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.