Meciul Alkmaar – Nijmegen, din prima ligă olandeză, a fost suspendat, duminică, după ce fotbalistul Bas Dost, de la oaspeţi, s-a prăbuşit pe teren, relatează presa internaţională.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În minutul 90, Bas Dost s-a prăbuşit aproximativ la jumătatea terenului, în timp ce alerga către cealaltă poartă fără să fi avut mingea la picior şi fără să fie atins de alt jucător. El a început să aibă convulsii.

Ceilalţi jucători, arbitrul şi stafurile şi-au dat seama că se întâmplă ceva grav cu el, astfel că au alergat repede şi fotbaliştii au format un zid în jurul său în timp ce medicii interveneau.

“Meciul AZ - N.E.C. a fost suspendat în minutul 90, duminică seară, când scorul era 1-2. Bas Dost s-a prăbuşit pe teren şi a fost ajutat imediat de toate serviciile de urgenţă prezente. Dost a fost scos de pe teren după ce a devenit conştient, de către serviciile de urgenţă, şi a fost transportat la spital”, a anunţat NEC Nijmegen.

Imaginile au amintit de cazul danezului Christian Eriksen la Euro-2020, fotbalist care a suferit un stop cardiac şi a avut nevoie de resuscitare pe teren.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.