Jucătorul danez Christian Eriksen a căzut pe teren şi a avut nevoie de minute în şir de resuscitare, sâmbătă, la meciul cu Finlanda, de la Euro-2020. UEFA a anunţat, sâmbătă, că fotbalistul a fost stabilizat şi este la spital. Peluza Cătălin Hîldan a transmis un mesaj de încurajare pentru Christian Eriksen, care s-a prăbuşit pe teren la meciul Danemarcei cu Finlanda. PCH reaminteşte că fanii dinamovişti au trecut prin momente grele când i-au pierdut pe Cătălin Hîldan şi Patrick Ekeng. Giuseppe Marotta, CEO al Inter Milano, a declarat, după ce a primit informaţii de la spitalul în care se află Eriksen, că există un "optimism precaut" în ceea ce priveşte sănătatea jucătorului danez, informează marca.com. Meciul s-a reluat, fiind câştigat de Finlanda.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Euro-2020: Danemarca a fost învinsă cu 1-0 de Finlanda, în meciul marcat de problema medicală a lui Eriksen
CITEȘTE ȘI PCH: RIDICĂ-TE, CHRISTIAN! Noi am trecut prin aşa ceva. I-am pierdut pe Căpitan şi pe Patrick Ekeng. Este momentul să înţelegem că ORICE VIAŢĂ CONTEAZĂ
CITEȘTE ȘI "Optimism precaut" al medicilor în legătură cu starea de sănătate a lui Eriksen, potrivit unui oficial al clubului Inter
Lumea fotbalului alături de Eriksen: Să nu uităm că totul e doar un joc
CITEȘTE ȘI Lumea fotbalului alături de Eriksen: Să nu uităm că totul e doar un joc

UPDATE - Se vor juca ultimele patru minute ale primei reprize, apoi va urma o pauză de cinci minute, iar apoi se va disputa a doua repriză.

Decizia de reluare a partidei s-a luat la solicitarea jucătorilor celor două echipe.

UPDATE - A avut loc o şedinţă de urgenţă cu reprezentanţii celor două echipe şi arbitrii, iar UEFA va comunica mai multe informaţii la ora 20.45.

Federaţia daneză a postat un mesaj pe Twitter, în care a precizat că Eriksen este conştient: “Christian Eriksen este conştient şi este la Righospitalet pentru investigaţii suplimentare”

ŞTIREA INIŢIALĂ - Jucătorul danez Christian Eriksen a căzut pe teren şi a avut nevoie de minute în şir de resuscitare, sâmbătă, la meciul cu Finlanda, de la Euro-2020.

Eriksen s-a prăbuşit în minutul 43, fără să fi fost lovit de un adversar, pe partea stângă a terenului.

Jucătorii danezi au făcut un zid în jurul medicilor, pentru a-şi proteja coechipierul, asupra căruia se intervenea cu defribilatorul, iar unii se rugau.

Pe teren a intrat şi soţia jucătorului.

După minute bune, arbitrul englez Anthony Taylor a trimis jucătorii finlandezi la cabine. 

Eriksen a fost scos de pe teren cu targa, aceasta fiind camuflată aproape total de un material alb ţinut în jur de personalul medical, pentru a nu se vedea în interior. Totuşi, în social media au apărut imagini cu Eriksen pe targă, în care jucătorul părea conştient. 

Meciul a fost suspendat de UEFA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.