Tehnicianul echipei Chindia Târgovişte, Viorel Moldovan, a declarat după victoria din meciul cu Astra Giurgiu, scor 1-0, că este încrezător că formaţia sa poate juca în play-off-ul Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu vreau să mă inflamez, dar mă gândesc foarte mult şi am încredere că putem să jucăm chiar în play-off. Nu va fi uşor, am reuşit să obţinem două victorii la rând împotriva unor adversare foarte bune. Am jucat foarte bine şi este incontestabilă această victorie, ţinând cont şi de ocaziile din repriza a doua.  Vreau să-mi felicit băieţii pentru că asta e echipa pe care mi-o doresc. Ei ştiu pentru ce joacă, ştiu că dacă terminăm mai repede campionatul au o promisiune din partea mea. Din punct de vedere tactic, şi la Botoşani şi acum am fost impecabili, de trei jocuri nu primim gol în campionat, asta era oful nostru", a spus Moldovan la Digi Sport.

Formaţia Chindia Târgovişte a învins, sâmbătă seară, la Ploieşti, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a XI-a a Ligii I. Golul a fost marcat de Raţă, în minutul 83.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.