Alexandru Mitriţă, component al echipei PAOK Salonic, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că pentru el meciul echipei naţionale cu Grecia este unul normal şi că noul selecţioner, Edward Iordănescu, a venit cu o mentalitate foarte puternică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Ne va aştepta o partidă foarte grea. Nu contează cine va marca. Sperăm să câştigăm. Este o mândrie pentru noi să fim la Euro, sperăm să ne calificăm în viitorul apropiat. Pentru mine, cu Grecia este un meci normal. Marchez pentru echipa naţională şi asta este o mândrie pentru mine. Am crescut mult în fotbalul din Grecia, m-a ajutat şi mă ajută această experienţă în Grecia. Eu am venit la PAOK după o accidentare, am jucat foarte mult. Avem dublură pe fiecare post şi nu contează dacă un meci eşti titular şi al doilea pe bancă. Mereu este o rotaţie”, a spus Mitriţă.

El a precizat că îşi doreşte să fie mulţi spectatori la partida cu Grecia. “La meciul cu Grecia publicul să fie în număr cât mai mare, să fie alături de noi. Aşteaptă de la noi o victorie şi sperăm să le oferim acest lucru. Domnul Edi Iordănescu a venit cu o mentalitate foarte puternică şi sperăm să facem lucruri frumoase împreună. Cu toţii ne dorim să ajungem la un Mondial, la un European, şi sper să o facem cât de curând. Dorim să fim cu cei mai buni acolo, pentru mine ar fi un vis devenit realitate”, a afirmat Mitriţă.

Naţionala României va întâlni Grecia, vineri, de la ora 20.15, pe stadionul Steaua.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.