Clubul Chindia Târgovişte l-a prezentat vineri pe noul antrenor al echipei, Vasile Miriuţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Chindia Târgovişte s-a despărţit vineri de antrenorul Dragoş Militaru, pe cale amiabilă. În aceeaşi zi a fost numit şi noul antrenor principal, Vasile Miriuţă.

„ E o provocare şi pentru mine ca să fac tot posibilul şi să promovez cu Chindia. Cunosc cât de cât lotul. Sunt jucători care au jucat anul trecut în Divizia A. Conducerea hotărăşte ce jucători vor mai veni. În zilele viitoare vom vedea dacă avem nevoie de jucători noi. Voi face tot ce depinde de mine ca să câştigăm marţi, cu Buzăul.”, a declarat Vasile Miriuţă la conferinţa de presă în care a fost prezentat ca antrenor principal al echipei.

Ca antrenor, Vasile Miriuţă a mai lucrat la Energie Cottbus U19, Energie Cottbus 2, Ceahlăul Piatra Neamţ, CFR Cluj (de două ori), ETO Gyor, ASA Târgu Mureş, Energie Cottbus, Concordia Chiajna, Dinamo Bucureşti, FC Hermannstadt (de două ori), Kisvarda şi Minaur Baia Mare.

Vasile Miriuţă a antrenat ultima oară la Minaur Baia Mare, echipă cu care a retrogradat în liga a treia, în sezonul trecut.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.