Antrenorul echipei FC Hermannstadt, Vasile Miriuţă, s-a declarat mulţumit de rezultatul de egalitate înregistrat de formaţia lui cu FC Dinamo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am mai prins un pic de culoare în obraji, dar mai sunt patru meciuri foarte, foarte grele şi trebuie să facem maximum, dacă nu ne salvăm, măcar să prindem barajul. A fost un meci echilibrat, nu au fost ocazii, ştiam asta şi noi şi ei, ne-am dorit să nu pierdem în primul rând, trebuie să recunosc. Sunt mulţumit cu punctul, puteam în prima repriză să deschidem scorul, acum, pe final, puteau ei să marcheze. Eu zic că este un rezultat echitabil. Contează foarte mutl să jucăm în faţa suporterilor, în două jocuri nu am primit niciun gol, e altceva să joci acasă, cu suporterii în spate, 4.000, câţi au fost şi astăzi, ne-au împins de la spate, ne-au încurajat pe durata partidei. Trebuie să ne pregătim, că mâine o luăm la drum spre Iaşi, unde avem un meci foarte greu", a declarat Miriuţă, la Digi Sport.

FC Hermannstadt a terminat la egalitate, miercuri, scor 0-0, meciul disputat pe teren propriu, cu FC Dinamo, în etapa a X-a a play-out-ului Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.