Antrenorul Universităţii Craiova, Mirel Rădoi, crede că Universităţii i-au lipsit concentrarea în fazele de poartă şi eficienţa la meciul de joi cu Hapoel Beer Sheva, din play-off-ul Conference League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Partida a decurs aşa cum ne-am aşteptat, diferită de primul tur. În prima repriză ne-a fost teamă să avem o circulaţie a balonului şi am jucat cu mingi lungi. Cei de la Beer-Sheva au fost agresivi şi au rămas sus. În repriza a doua am echilibrat jocul, dar avem probleme la finalizare. NU am fost cei mai inspiraţi la pasa finală.

În seara asta am avut avantaj şi trebuia să fim destul de abili să păstrăm acel avantaj până la pauză. Trebuia să fim mult mai deştepţi la acea lovitură liberă. La penaltiuri este o loterie, o ruletă rusească.

Aceste meciuri trebuie să ne întărească, pentru că în momentele grele se arată caracterele puternice. Urez succes lui Beer-Sheva, respect pentru jucători, staff şi suporteri”, a declarat Mirel Rădoi.

Echipa Universitatea Craiova a pierdut la loviturile de departajare meciul disputat în compania formaţiei israeliane Hapoel Beer Sheva în manşa secundă a play-off-ului Conference League, scor 1-1 (4-5), şi a ratat calificarea în grupe

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.