Selecţionerul echipei de tineret a României, Mirel Rădoi, a declarat, vineri seară, că se bucură de victoria din meciul cu Portugalia, scor 2-1, subliniind că tinerii jucători români au înţeles că au nevoie de determinare şi sacrificiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mă bucur pentru băieţi, chiar dacă şi pentru mine a fost o victorie importantă. Mulţumesc vechiului staff, că a făcut puncte şi ne-au ţinut în joc pentru calificare. Mă bucur că băieţii au înţeles că trebuie determinare şi sacrificiu. După o primă repriză în care am fost cam temători, în partea secundă am reglat jocul. La un moment dat din cauza atmosferei jucătorii nu mă puteau auzi şi le făceam doar semne. Merită cu toţii felicitări, dar Radu ne-a ţinut cu şansele la calificare. Acest rezultat ne obligă să câştigăm şi cu Bosnia", a declarat Rădoi la Pro TV.

Reprezentativa Under 21 a României a învins, vineri, în deplasare, selecţionata Portugaliei, într-un meci contând pentru calificarea la Euro 2019.

Golurile au fost marcate de Cicâldău (51) şi A. Ivan (57) pentru România, respectiv J. Carvalho (84)  pentru Portugalia.

România a avut doi jucători eliminaţi, pe Nedelcearu, în minutul 70 şi pe Andrei Ivan, în minutul 90.

În minutul 90+10, portarul Radu a apărat o lovitură de la 11 metri, executată de João Carvalho.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.