Selecţionerul naţionalei de tineret a României, Mirel Rădoi, a declarat, miercuri dimineaţă, că speră ca jucătorii săi să aibă un început bun de meci cu Finlanda şi să reuşească să marcheze până la pauză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Suntem pregătiţi, important este începutul de joc. Cred că băieţii au înţeles ce au de făcut acum, sperăm că vom reuşi să marcăm până la pauză. Nu m-am decis asupra primului 11, mai aveam şi astă seară antrenament, va fi o partidă solicitantă şi va trebui să fim echilibraţi din primul până în ultimul minut", a declarat Rădoi la Buftea.

El speră să nu se mai aibă loc scandări rasiste. "S-au tot făcut apeluri pentru suporteri nu reuşim să-i facem să înîeleagă, din păcate. Sper să nu se mai repete astfel de evenimente, nu-şi au locul, totuşi e vorba de un eveniment sportiv".

În luna noiembrie, tricolorii U21 dispută două meciuri din preliminarii pentru EURO 2021: România – Finlanda, 14 noiembrie, ora 20:00, stadion ”Anghel Iordănescu” (Voluntari), şi Irlanda de Nord – România, 19 noiembrie, ora 19:30 (ora României), stadion The Showgrounds (Ballymena).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.