Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tehnicianul echipei Dinamo Kiev, Mircea Lucescu, a declarat, duminică, după înfrângerea din meciul de pe “teren propriu” cu Dnipro 1, scor 0-3, joc disputat la Lviv, că jucătorii sunt foarte afectaţi de depărtarea de familiile lor şi că decizia să nu se joace la Kiev este “o mare greşeală” a conducerii clubului. “Poate să rfie ultimul meci al meu”, a mai afirmat Lucescu.

“Este o mare greşeală a conducerii noastre, eu m-am opus categoric, am vrut de la început să jucăm în Kiev. Jucătorii noştri sunt plecaţi de două luni aproape, era normal să îşi dorească să vadă şi ei apartamentele, prietenii, familia... N-am înţeles pentru care motiv s-a hotărât în felul ăsta. În orice caz a fost un dezavantaj destul de important. Am observat această stare încă de la meciurile cu Benfica şi categoric am cerut să ne întoarcem la Kiev, ei să aibă contact cu familiile lor. Nu cunosc motivul pentru care nu s-a făcut. În orice caz, a fost o mare greşeală, care ne-a costat trei puncte. Jucătorii nu erau cu mintea la joc. Dar în mod normal nu avem scuze. Şi-au dorit mult mai mult decât noi, au fost agresivi”, a spus Lucescu în conferinţa de presă de după partidă.

Întrebat de eventuale transferuri, Mircea Lucescu a surprins: “Niciun fel de transfer deocamdată. Poate să fie ultimul meci al meu, asta-i altceva. Vorbesc foarte serios”.

Echipa Dinamo Kiev, antrenată de Mircea Lucescu, a pierdut, duminică, primul meci pe care l-a disputat în noua ediţie a campionatului Ucrainei, scor 0-3 cu Dnipro 1.

În partida disputată la Lviv, Dinamo Kiev a fost echipa gazdă, însă meciul a fost câştigat de Dnipro 1, care a marcat prin Sarapiy (min. 43), Pihalenok (min. 55) şi Rubchynskyi (min. 90).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.