Tehnicianul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a declarat că nu poate să spună că se bucură de victoria cu scorul de 8-1 din meciul cu Metalist Harkov, el precizând că satisfacţia spectaculozităţii a fost doar pentru jucătorii săi şi că se gândeşte la situaţia dificilă a adversarilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Satisfacţia jocului şi a spectaculozităţii lui a fost doar pentru jucători. Un bun joc de antrenament, din punct de vedere fizic. Din păcate campionatul Ucrainei oferă şi astfel de partide. Nu pot să spun că mă bucur, gândindu-mă la echipa adversă, la jucătorii ei, care nu şi-au primit salariile probabil de mai mult de un an, la antrenorul ei...", a spus Lucescu, potrivit site-ului oficial al grupării ucrainene.

Mircea Lucescu a precizat că următoarea partidă a echipei Şahtior, cu Sporting Braga, programată la 7 aprilie, în prima manşă a sferturile de finală ale Ligii Europa, va fi total diferită. "De aceea meciul de joi va fi cu totul altceva. Vom întâlni o echipă foarte bună care îşi merită prezenţa în sferturile de finală ale Ligii Europa", a adăugat el.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

 

Formaţia Şahtior Doneţk, antrenată de Mircea Lucescu, a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 8-1, echipa Metalist Harkov, în primul meci al etapei a XX-a a campionatului Ucrainei, în care Taison a marcat de trei ori.

Taison a marcat în minutele 6, 54, 57, celelalte reuşite fiind semnate de Ismaily '27, Ferreyra '31, Marlos '67, Eduardo '86 şi Bernard '89.

Pentru Metalist a înscris Kornev '16.

În clasament, Şahtior este pe primul loc, cu 52 de puncte, fiind urmată de Dinamo Kiev, tot cu 52 de puncte şi un meci mai puţin disputat. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.