Clubul Manchester United a anunţat că înainte de meciul său cu Real Sociedad, programat în această seară, pe stadionul Old Trafford, în Liga Europa, se va ţine un minut de reculegere în memoria reginei Elizabeth a II-a.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Ca urmare a indicaţiilor federaţiei engleze şi UEFA, meciul din această seară cu Real Sociedad va avea loc conform programului, pe Old Trafford.

Înainte de start se va ţine un minut de reculegere care le va permite echipelor, oficialilor şi tuturor celor din tribune să îşi arate respectul faţă de Majestatea Sa. Ambele echipe vor purta banderole negre şi drapelele de la Old Trafford vor fi în bernă, în semn de respect”, a precizat Manchester United.

“Manchester United împărtăşeşte tristeţea întregii naţiuni după anunţul de la Buckingham Palace cu privire la trecerea în nefiinţă a Majestăţii Sale Regina”, a mai notat gruparea engleză.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.