Un minut de reculegere va fi ţinut, duminică, înainte de startul Marelui Premiu al Belgiei de Formula 1, în semn de omagiu pentru pilotul francez Anthoine Hubert, decedat, sâmbătă, în urma unui accident de Formula 2 la Spa-Francorchamps.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Minutul de reculegere va fi ţinut la ora 15.53, plecarea în cursă urmând să fie dată la ora 16.10.

Francezul Anthoine Hubert, 22 de ani, a decedat după un accident grav care s-a produs, sâmbătă, pe circuitul Spa-Francorchamps, la Marele Premiu de Formula 2 al Belgiei, cursa fiind oprită definitiv.

În turul al doilea, un monopost a lovit parapetul de protecţie de pe marginea dreaptă a circuitului, a ricoşat pe pistă şi a fost izbit în plin de altă maşină. Francezul Anthoine Hubert, 22 de ani, care se afla la volanul maşinii ce a lovit parapetul, a decedat.

Juan Manuel Correa, pilotul celui de-al doiela monopost implicat în accident, este în stare stabilă, fiind transportat la un spital din Liege.

Un al treilea monopost a lovit una dintre maşinile implicate. Pilotul acestuia din urmă, Marino Sato, a părăsit pe propriile picioare locul accidentului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.