Alin Minteuan, antrenor secund al CFR Cluj, a declarat, sâmbătă seară, după meciul cu FC Voluntari, scor 4-0, că interdicţia la transferuri confirmată de Comisia de apel pentru acordarea licenţei cluburilor nu reprezintă o problemă, lotul clujenilor fiind “destul de valoros şi numeric”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Avem un lot destul de valoros şi numeric, aşa că nu este nicio problemă. Este o problemă administrativă şi-i lăsăm pe cei din conducere să rezolve această problemă. Deocamdată nu se ştie nimic concret. Probabil sunt simple speculaţii deocamdată, mai e şi acea decizie, care va veni de la TAS, aşa că vom vedea ce va fi în continuare” a spus Minteuan, potrivit telekomsport.ro.

El a menţionat că Dan Petrescu a trebuit să “plece undeva mai repede” şi de aceea nu a rămas după meci pentru a vorbi cu presa.

CFR Cluj a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 4-0, echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a XXII-a a Ligii I, ultima din acest an. Clujenii încheie anul pe primul loc în clasament.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.