Alin Minteuan a declarat, miercuri seară, că jucătorii echipei CFR Cluj au făcut greşeli care i-au costat la meciul pierdut în faţa formaţiei FC Botoşani, în Cupa României.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“E a doua oară când se pierde pe final, la penaltiuri. Asta este, am încercat să facem tot posibilul pentru calificare. Acum ne rămâne să ne axăm pe campionat şi pe grupele Ligii Europa. Era bine şi pentru jucători, puteam să rulăm şi în această competiţie. Îi felicit pe băieţi, au avut o atitudine foarte bună. Din păcate au făcut nişte greşeli care ne-au costat”, a spus Minteuan la Digi Sport.

Formaţia FC Botoşani s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României, miercuri seară, impunându-se în urma loviturilor de departajare, scor 6-4, în faţa echipei CFR Cluj.

CFR Cluj a rămas în inferioritate numerică în minutul 32, când a fost eliminat Bordeianu.

La finalul prelungirilor, scorul a fost 2-2, golurile fiind marcate de Aşkovski ’37 şi Rodriguez ’82 (penalti) pentru Botoşani, respectiv Golofca ’55 şi Burcă ’60 pentru clujeni.

La loviturile de departajare, pentru FC Botoşani au înscris Rodriguez, Holzmann, Cascini şi Pierce. A ratat Cîmpanu. Pentru CFR Cluj au marcat Mureşan şi Djokovic, iar Aurelio şi Milar au ratat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.