Alin Minteuan a declarat, vineri seară, după meciul câştigat de CFR Cluj cu scorul de 5-0 în faţa echipei FC Voluntari, că nu şi-a imaginat un astfel de deznodământ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Acest scenariu nu ni l-am închipuit dinainte. Am câştigat jocul de o manieră destul de categorică. Pereira probabil are ceva muscular, dar vom vedea. Sută la sută e mulţumit Dan Petrescu. Băieţii au avut un comportament foarte bun astăzi. Am discutat cu Cristiano Bergodi, ne-a urat tuturor baftă cu Lazio, pentru că ne aşteaptă un meci foarte greu”, a spus Minteuan la Look Plus.

Formaţia CFR Cluj a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 5-0, echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a noua a Ligii I. Golurile au fost marcate de Itu ‘2, Hoban ’35, Costache ’36 şi Omrani ’51, ’67.

În minutele 12 şi 28, de la oaspeţi au fost eliminaţi Rodriguez şi Simonovski. Pe final, din minutul 88, şi CFR Cluj a jucat în inferioritate numerică, Pereira neputând continua.

Dan Petrescu nu a stat pe banca echipei clujene, fiind suspendat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.