Ministerul Francez al Sporturilor a precizat, marţi, după ce premierul Edouard Philippe a anunţat că spre deosebire de activitiţile sportive individuale sporturile de echipă nu se vor putea practica nici începând din data de 11 mai, că până la sfârşitul lunii iulie nu va exista nicio competiţie, însă ligile pot lua în calcul încheierea sezonului în august sau în septembrie, relatează Le Figaro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Înainte de sfârşitul lunii iulie nu poate exista o competiţie, nici măcar cu porţile închise”, se arată într-un comunicat al ministerului. Însă în acest “stadiu” şi subrezerva unei evoluţii nefavorabile a situaţiei sanitare, ligile “pot lua în calcul terminarea sezonului în luna august sau în septembrie, este decizia lor”, a adăugat ministerul francez, amintind şi că adunările de peste 5.000 de persoane sunt interzise până în septembrie.

Întrebat dacă există posibilitatea organizării finalelor Cupei Franţei şi Cupei Ligii Franţei în august, cu porţile închise, ministerul nu a exclus această ipoteză.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.