Autorităţile jamaicane au deschis o anchetă după ce dintr-un cont de investiţii al multiplului campion olimpic Usain Bolt ar fi dispărut milioane de dolari, informează The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Impresarul lui Bolt, Nugent Walker, a declarat că autorităţile au început cercetările la firma de investiţii Stocks and Securities Limited (SSL). SSL ar fi apelat de asemenea la poliţie.

Walker a precizat că Bolt a observat miercuri discrepanţe în contul său la SSL. “S-au făcut toţi paşii necesari pentru a se clarifica situaţia. Are conturi la această entitate de peste 10 ani. Tot portofoliul său este analizat”, a afirmat el.

Potrivit The Gleaner, un angajat al SSL a fost implicat într-un sistem de fraudă masivă la companie şi este posibil să fi fost implicat şi în ceea ce i s-a întâmplat lui Bolt.

Usain Bolt, unul dintre cei mai mari atleţi ai tuturor timpurilor, s-a retras din activitatea sportivă în 2017.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.