Slovacul Milan Skriniar, jucătorul echipei franceze PSG, ar putea fi operat după ce a suferit miercuri o entorsă la glezna stângă. Operaţia l-ar face pe fundaşul parizienilor să rateze câteva luni din acest sezon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Milan Skriniar (28 de ani) a primit vineri rezultatul examenelor medicale efectuate după accidentarea suferită miercuri în Supercupa Franţei, la glezna stângă. Diagnosticul a confirmat o entorsă majoră, iar soluţia găsită de medici este cea a unei intervenţii chirurgicale, care îl va ţine departe de gazon timp de câteva luni.

Medicii nu s-au pronunţat, încă, dacă Skriniar va putea evolua la turneul final al Euro 2024, unde Slovacia se află într-o grupă cu Belgia, România şi o echipă venită din play-off.

PSG nu va putea conta în perioada următoare pe alţi doi jucători importanţi: sud-coreeanul Lee-Kang-In şi marocanul Achraf Hakimi, care vor participa alături de echipele lor naţionale la Cupa Asiei, respectiv Cupa Africii pe Naţiuni.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.