Mikaela Shiffrin a anunţat, vineri seară, în social media, că este recunoscătoare că nu a suferit o accidentare gravă la Cortina d'Ampezzo, ea menţionând că totuşi o doare destul de tare în acest moment.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Vă mulţumesc tuturor pentru sprijin şi urările de bine. În acest moment, iau lucrurile pas cu pas şi voi împărtăşi mai multe informaţii sau actualizări pe măsură ce voi afla mai multe. Foarte recunoscătoare că nu este mai rău, dar mă doare destul de tare în acest moment. Nu voi schia restul acestui weekend şi nu voi schia în Kronplatz. Ce va fi dincolo de asta este destul de greu de spus acum. Am nevoie de puţin timp pentru a procesa cu echipa mea şi a vedea cum se simte totul în zilele următoare! Vă mulţumesc tuturor”, a notat Shiffrin pe Facebook.

Liderul Cupei Mondiale, Mikaela Shiffrin, a căzut în timpul coborârii de la Cortina d'Ampezzo, vineri. Americanca s-a accidentat la piciorul stâng şi a fost preluată de un elicopter.

Shiffrin a căzut după aproximativ douăzeci de secunde de cursă, într-o curbă la stânga. Shiffrin a ajuns în plase şi a reuşit să se ridice după câteva minute, înconjurată de echipa de salvare, însă ea a evitat să se sprijine pe piciorul stâng. Sportiva a fost apoi transportată cu elicopterul.

Această căzătură a survenit în contextul în care a doua clasată în ierarhia generală a Cupei Mondiale, slovaca Petra Vlhova, a fost nevoită să renunţe la finalul de sezon după ce o căzătură la Jasna, în weekendul trecut, i-a provocat o ruptură de ligamente încrucişate la genunchiul drept.

Lara Gut-Behrami (789 de puncte) şi Federica Brignone (787) ocupă în prezent locurile 3 şi 4 în clasament, la mare distanţă de cele 1209 puncte ale Mikaelei Shiffrin.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.