Mijlocaşul columbian James Rodriguez a semnat cu Sao Paulo, după ce a plecat de la Olympiacos Pireu în aprilie, a anunţat, sâmbătă, clubul brazilian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătorul în vârstă de 32 de ani a semnat un contract pe doi ani, ajungând astfel la al patrulea său club în tot atâtea sezoane, după ce în 2021 s-a alăturat lui Everton pentru un sezon, înainte de a fi vândut clubului qatariot Al-Rayyan şi de a se alătura lui Olympiakos în sezonul trecut, prin transfer gratuit.

Prin venirea la Sao Paulo, Rodriguez se alătură unui al zecelea club profesionist din zece ţări diferite de când şi-a început cariera la Envigado, în Columbia, în 2006.

Rodriguez a jucat pentru mai multe cluburi europene de top, precum Porto, Monaco şi Real Madrid, şi a câştigat Gheata de Aur la Cupa Mondială din 2014, după ce a marcat de şase ori la acest turneu. El a câştigat Liga Campionilor de două ori cu Real şi La Liga de două ori, după ce a câştigat Liga Europa cu FC Porto.

Rodriguez a fost sub contract cu Real în perioada 2014-20, dar a fost împrumutat doi ani la Bayern Munchen, între 2017 şi 2019, unde a câştigat două titluri de campion în Bundesliga şi Cupa Germaniei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.