Liber de contract după ce a plecat de la Torpedo Moscova (liga a doua rusă) din cauza războiului, tânărul mijlocaş ucrainean Andrei Kravciuk a fost invitat de Manchester City să se antreneze cu echipa sa sub 23 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tânărul mijlocaş (23 de ani) era în cantonament în Turcia cu Torpedo Moscova când Ucraina a fost invadată de armata rusă. Contractul său a fost reziliat şi, datorită intervenţiei compatriotului său Oleksandr Zincenko, la City din 2016, a reuşit să se ajungă în Anglia şi să-i convingă pe conducătorii "cetăţenilor" să-i permită accesul la facilităţile clubului.

Kravciuk şi Zincenko au fost coechipieri la juniori, la Şahtior Doneţk.

Deşi familia sa a rămas la Kiev, iar el este "foarte îngrijorat", Kravciuk a mai spus că este uşurat că în sfârşit îşi poate relua activitatea: "Ultimele săptămâni şi ultimele luni au fost atât de dificile, dar să fie din nou pe teren înseamnă atât de mult pentru mine", a spus el.

Manchester City nu a comunicat încă pe această temă şi nu plănuieşte, se pare, pentru moment să ofere un contract jucătorului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.