Mii de fani ai echipei Leicester City au participat, sâmbătă, la un marş în onoarea lui Vichai Srivaddhanaprabha şi a celorlalte patru persoane care au decedat, anul trecut, într-un accident de elicopter în apropierea stadionului King Power, relatează bbc.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fanii au început marşul în Magazine Square din Leicester, ei îndreptându-se către stadionul King Power, unde Leicester City întâneşte, de la ors 17.00, echipa Burnley, în Premier League.

Aproximativ 5.000 de persoane, majoritatea purtând flori şi fulare, au participat la marş.

“Acest marş înseamnă foarte mult pentru noi. Toată familia şi-a eliberat programul pentru a se asigura că va fi aici. Vichai a fost o persoană care a apropiat culturile, oamenii şi oraşul”, a afirmat Rishi Kotak, unul dintre fani.

La 27 octombrie 2018, preşedintele clubului Leicester City, Vichai Srivaddhanaprabha, în vârstă de 60 de ani, a murit, alături de alte patru persoane (Kaveporn Punpare, Nusara Suknamai, Eric Swaffer şi Izabela Roza), după ce elicopterul în care se aflau s-a prăbuşit lângă stadionul King Power, după un meci cu echipa West Ham.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.