Adrian Mihalcea a declarat, duminică, după meciul cu Sepsi, scor 1-3, debutul său pe banca tehnică a echipei Dinamo, că formaţia sa a suferit enorm la partea fizică şi nu a reuşit să îşi arate superioritatea nici după ce adversarii au rămas cu un jucător mai puţin pe teren.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Este o înfrângere dureroasă. Am suferit enorm la partea fizică, s-a văzut încă din debut. În repriza a doua am părut o echipă dezorganizată, n-am văzut diferenţa dintre o echipă în zece şi o echipă în 11. Au avut un plus faţă de noi din punct de vedere al pregătirii fizice. Cu puţin noroc am fi putut să scoatem un rezultat de egalitate. Nu trebuie să dezarmăm, nu trebuie să cădem în latura în care ne e frică să jucăm”, a spus Mihalcea pentru posturile care transmit Liga I.

Formaţia Dinamo a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, de echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a cincea a play-out-ului Ligii I.

Au marcat Moldoveanu ‘90+1 pentru gazde şi Safranko ‘1, Vaşvari ’80 (penalti pentru o intrare a lui Puljic la Ştefănescu) şi Ştefan ’86 pentru oaspeţi.

De la Sepsi a fost eliminat Tincu în minutul 38, pentru o intervenţie la Fabbrini, fază la care s-a şi acordat penalti pentru Dinamo. Lovitura de la 11 metri a fost ratată de Perovic.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.