Antrenorul Chindiei Târgovişte, Adrian Mihalcea, este sigur că echipa sa putea pleca de la Ovidiu cu trei puncte, chiar dacă meciurile cu Farul au fost întotdeauna dificile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am profitat de absenţele lor din lot, puteam să şi înscriem, dar ei au ratat o ocazie care putea schimba totul. Avem o echipă solidă, iar faptul că ei au avut posesia... Nu în fiecare meci posesia îţi câştigă meciul. În primele două etape am arătat că putem să înscriem. Azi am demonstrat că putem să ne apărăm şi să suferim. Am luat un punct, dar nu ne ajută foarte mult. Trebuie să câştigăm meciuri. Urmează partide în care nu ne putem permite să ne relaxăm, cu adversari care au o valoare netă mai mare decât a noastră. Dar putem să luptăm, am demonstrat asta”, a declarat Adrian Mihalcea la finalul meciului, pentru posturile care traansmit Superliga.

Farul Constanţa şi Chindia Târgovişte au încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat vineri, în etapa a treia a Superligii

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.