Tehnicianul formaţiei Bologna, Sinisa Mihajlovici, a avut un conflict cu un poliţist, miercuri, înaintea finalei Cupei Italiei, câştigată de fosta sa echipă, Lazio Roma. Iniţial, presa italiană a scris că Mihajlovic a avut o dispută cu un fan Lazio, însă antrenorul şi soţia sa au lămurit situaţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe reţelele de socializare au apărut imagini cu Sinisa Mihajlovic reacţionând nervos şi fiind ţinut cu dificultate de membri ai forţelor de ordine, în afara stadionului, în zona unui semafor. După apariţia imaginilor, s-a crezut că tehnicianul a avut o dispută cu un grup de suporteri Lazio Roma, deşi se ştie că în general fanii acestei echipe îl iubesc pe Mihajlovic.

Potrivit Marca, soţia lui Mihajlovic, Arianna, a explicat, vineri, pe Instagram, că antrenorul a fost făcut “ţigan” de un membru al forţelor de ordine şi de aceea a reacţionat nervos.

Şi tehnicianul a precizat, potrivit lazionews.eu, că a fost insultat de un poliţist. El a adăugat că fanii echipei Lazio veniseră acolo ca să îl apere.

Lazio Roma a câştigat miercuri seară Cupa Italiei, învingând în finală, pe Stadionul Olimpic din Roma, echipa Atalanta, scor 2-0.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.