Echipa Parma a terminat la egalitate sâmbătă, scor 3-3, meciul din etapa a patra din Serie B disputat la Genova, în compania formaţiei Genoa. Valentin Mihăilă a marcat un gol pentru Parma

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Genoa şi Parma au încheiat la egalitate după un meci spectaculos. Frendrup a deschis scorul pentru Genoa, în minutul 16. Parma a replicat prin golul lui Inglese (min. 21), apoi a trecut la conducere după reuşita lui românului Valentin Mihăilă (min. 37). Genoa a egalat prin hefti (min. 42) şi a luat avantaj pe tabelă după golul din penalti marcat de Coda în minutul 51. Egalarea a venit pentru oaspeţi abia pe final de meci, Estevez înscriind în minutul 89.

La Genoa, Radu Drăguşin a fost titular, iar George Puşcaş a rămas pe banca de rezerve. La Parma, Valentin Mihăilă a fost integralist, în timp ce Dennis Man a fost titular şi a ieşit de pe teren în minutul 57, fiind înlocuit de Ansaldi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.