Mihai Teja, antrenorul echipei FC Botoşani, crede că echipa sa a pierdut două puncte în Giuleşti, după meciul disputat sâmbătă, în deplasare, cu Rapid Bucureşti, scor 1-1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Din păcate plecăm cu dezamăgirea că nu am luat cele trei puncte. Am făcut un meci bun chiar dacă am ales o tactică mai defensivă. Nu e uşor să vii în Giuleşti şi să scoţi punct. Puteam să dăm gol în ultima secundă. Suntem un pic dezamăgiţi că ne scapă punctele printre degete şi avem nevoie de puncte. Dar eu le-am spus jucătorilor că pentru mine ei sunt învingători astăzi. Sunt împăcat cu mine, pentru că încerc să dau totul pentru echipă. E uşor ca după două înfrângeri să spună lumea: dă-l afară pe Teja, dar ăsta este un lucru care se întâmplă”, a declarat Mihai Teja, la televiziunile care transmit Superliga.

Echipa Rapid Bucureşti a terminat la egalitate sâmbătă, pe teren propriu, cu formaţia FC Botoşani, scor 1-1, într-un meci din etapa a 13-a a Superligii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.