Mihai Teja, antrenorul echipei FC Botoşani, nu se sperie de demitere după înfrângerea de sâmbătă seara, scor 0-7 cu Sepsi, dar crede că formaţia sa poate ieşi din pasa proastă doar dacă grupul va fi unit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Un astfel de meci, un astfel de scor e ruşinos pentru noi. Foarte multe nu sunt de spus. Trebuie să ne revenim foarte repede pentru că din păcate luăm goluri pe greşeli personale şi trebuie apoi să alergăm după egalare. Am rămas şi în zece, iar la Sepsi este greu să rezişti dacă rămâi în zece.

Vina este la noi. Nu vreau să dau în nimeni, trebuie să vedem ce e de făcut pentru că aşa nu se mai poate.

Nu mă gândeam la o asemenea înfrângere. Din păcate suntem într-o perioadă foarte grea şi trebuie să ieşim repede din ea. Trebuie să ne schimbăm atitudinea cu 180 de grade. Nu mi-e frică de demitere, îmi cer scuze suporterilor, eu sunt sigur că lucrurile se pot întoarce, cu atitudine bună şi cu un grup mai unit”, a declarat Mihai Teja.

Echipa Sepsi Sf. Gheorghe a învins, sâmbătă, pe teren propriu, gruparea FC Botoşani, scor 7-0, într-un meci din etapa 11 a Superligii.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.