Fostul manager stelist Mihai Stoica, recent eliberat din închisoare, a declarat, pentru Digi Sport, că va ocupa, începând de vineri, funcţia de director sportiv al FC Steaua.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Eu, deocamdată, sunt un apropiat al clubului, până vineri. De vineri, voi fi angajat al clubului şi mă voi ocupa strict de probleme sportive, voi fi director sportiv. Sub nicio formă nu voi presta nicio activitate legată de transferuri, probleme de natura celor pe care le-ai amintit şi nu voi face comentarii. Sunt probleme care nu mă privesc, sunt alţi oameni angajaţi ai clubului care trebuie să se ocupe de acest gen de probleme. Cred că e mai bine să îmi văd de treabă, să mă concentrez pe problemele care îmi aparţin", a declarat Mihai Stoica.

Tribunalul Ilfov a decis definitiv, la 15 februarie, ca Mihai Stoica să fie eliberat condiţionat, iar fostul manager al FC Steaua a plecat din Penitenciarul Jilava după ce a ispăşit aproape doi ani din pedeapsa de trei ani şi şase luni de închisoare primită în dosarul transferurilor de jucători.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.