Directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a declarat, sâmbătă seară, că îi este extrem de ruşine de evoluţia jucătorilor săi la meciul cu Astra Giurgiu, scor 0-1, din prima etapă a Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Rar mi-a fost jenă după un astfel de meci, În prima repriză aveam senzaţia că Astra e Manchester City. Cred că jucătorii noştri ar trebui să se uite cu jenă multă în conturi, să urmărească meciul, să-şi vadă evoluţiile şi să înţeleagă că aşa nu se poate juca la FCSB. E inadmisibil să ai asemenea condiţii de pregătire şi să joci cu astfel de adversari şi să vii să te faci de râs în campionat", a declarat Mihai Stoica.

Formaţia FCSB a debutat cu o înfrângere în noul sezonul al Ligii I, după ce a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), de echipa Astra Giurgiu.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Llulaku, în minutul 43, care a reluat cu capul centrarea din corner a lui Romario Moise.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.