Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a declarat, luni seară, că nu au existat şi nu există discuţii cu Laurenţiu Reghecampf, pentru a veni la echipă în locul lui Anton Petrea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu a existat nicio discuţie cu Reghecampf în sensul ăsta. Noi avem antrenori. Nu este nicio discuţie. Nu se pune problema ca noi să schimbăm antrenorul. Ce putem să-i reproşăm? Că a fost Covid şi am ratat cupele europene? Poate doar la meciul de la Voluntari am avea ceva de reproşat, dar în rest nimic", a declarat Mihai Stoica la Digisport.

Antrenorul Laurenţiu Reghecampf a demisionat de la conducerea tehnică a echipei Al Wasl, a anunţat, duminică, gruparea din Emiratele Arabe Unite.

Reghecampf, în vârstă de 45 de ani, a preluat echipa la începutul anului 2019.

Laurenţiu Reghecampf a mai antrenat în Emiratele Arabe Unite echipa Al Wahda, în perioada iulie 2017 – noiembrie 2018. El a mai pregătit în carieră formaţiile Gloria Bistriţa, Universitatea Craiova, FC Snagov, Concordia Chiajna, FCSB, Al Hilal şi Litex Loveci.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.