Gazeta Sporturilor a scris că directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a fost implicat într-o bătaie care a avut loc, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-un club de noapte din Bucureşti. Stoica a recunoscut incidentul, însă a precizat că nu a participat la bătaie, ci doar a încercat să aplaneze conflictul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un martor a povestit sursei citate că Stoica era însoţit de fiica sa, Teodora, de prietenul acesteia, Dan Petrache şi de Marius Ianuli, team-manager la FCSB. Bătaia a început în interiorul clubului, unde s-au spart pahare, sticle, s-a distrus mobilier. Apoi a continuat afară, unde au intervenit şi bodyguarzii localului. "MM urla în curte că <vă omor pe toţi!>. Arunca în parcare cu sticlele de băutură, toţi prietenii lui încercau să-l calmeze", a spus martorul.

Mihai Stoica a recunoscut incidentul, dar a precizat că el a încercat să aplaneze conflictul şi să-şi apere fiica.

"Am ieşit a doua a oară în club în ultimele 15 luni. N-am fost lovit de nimeni, n-am lovit pe nimeni, doar am intervenit pentru Dan, prietenul fiicei mele, care se implicase într-un incident. În interiorul clubului, am aplanat conflictul, afară mi-am ieşit din minţi şi am exagerat, urlând, în momentul în care cineva l-a bruscat pe Dan, deşi părea că se liniştise. Nu-l cauţionez, a greşit, nu e prima oară, dar sper să fie ultima. Am făcut ce ar face orice bărbat pentru familia sa, pentru că el, alături de copilul meu pe care-l iubesc necondiţionat, este familia mea. Azi dimineaţă am fost la antrenament, ne-umflat, ne-tumefiat, ne-învineţit", a scris Stoica, pe Facebook.

Oficialul stelist a mai fost implicat într-un incident, la Zurich, când FCSB a jucat cu echipa locală, în Liga Europa. Stoica s-a îmbătat înaintea partidei pe care echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf a disputat-o, anul trecut, cu FC Zurich. Directorul sportiv şi alte trei persoane au făcut gălăgie, au spart pahare şi sticle, iar conducerea hotelului a intenţionat să evacueze delegaţia Stelei din hotel, scandalul fiind aplanat în cele din urmă.

"Are şi el o traumă, MM nu şi-a revenit" după închisoare, explica patronul FCSB, Gigi Becali.

Incidentul a avut loc în hotelul în care era cazată delegaţia Stelei la Zurich, în 3 noiembrie 2016, apoi Stoica nu a mai ajuns la stadion, la meci.

"Ştiu ce s-a întâmplat acolo, am ştiut de a doua zi. Nu a fost implicat Reghecampf în episodul ăla. A fost implicat MM. Laurenţiu a stat până pe la ora unu, două, apoi au plecat. După care am înţeles că MM ar fi băut în cameră şi nu a mai venit nici la meci. Nu Reghe a fost implicat şi nu are nicio legătură cu jucătorii. Jucătorii nici nu erau la masă, erau în cameră şi dormeau când s-a întâmplat. Dacă era şi Reghe implicat era grav", a declarat Becali.

Deşi iniţial a recunoscut, pe Facebook, că  "s-a intersectat" cu alcoolul la Zurich, Stoica a explicat, într-o conferinţă de presă, că motivul pentru care a lipsit de la meciul de la Zurich a fost o indigestie cauzată de brânza fondue, un produs tradiţional elveţian, şi nu pentru că ar fi consumat alcool.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.