Oficialul FCSB Mihai Stoica i-a ironizat pe rivalii de la CFR Cluj, după ce formaţia antreantă de Dan Petrescu a "căzut" cu FC Sevilla, la tragerea la sorţi a 16-imilor Ligii Europa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"5 MOTIVE SOLIDE PENTRU CARE CFR POATE ELIMINA SEVILLA

1. Sevilla nu mai ce a fost, iar şi când era top, Petrescu a bătut-o în UCL cu - the team with no budget - Urziceni (jucători cu salarii sub un sfert din ce au cei de la CFR azi), iar UEL nu e UCL;

2. În acest an, Sevilla a eşuat lamentabil în prelungiri contra Slaviei, Slavia pe care CFR a fost la 2 paşi s-o elimine în PO UCL (penalty ratat Omrani în tur şi ocazie monumentală Rondon la 0-0 în retur); cât ghinion să mai aibă şi feroviarii în actuala ediţie a cupelor europene?

3. Rezumatul meciului Steaua - Valencia e încă disponibil (www.youtube.com). Ajax sunt olandezi, nu e relevant.

4. Un 0-0 acasă poate fi rezultat de calificare. Te duci mai departe şi cu 1-1 în deplasare, nu neapărat 3-0 ca noi cu Betis. La Sevilla.

5. Va fi greu pentru andaluzi să reziste vacarmului din Gruia. Repetiţie generală azi în meciul pentru locul 1 cu Astra. Intrare extrem de liberă", a scris Stoica, pe Facebook.

Campioana României, CFR Cluj, va întâlni echipa FC Sevilla, în 16-imile Ligii Europa, conform tragerii la sorţi de luni, de la Nyon.

Partida tur va avea loc la  20 februarie 2020, iar returul la 27 februarie 2020.

FC Sevilla a câştigat de cinci ori Liga Europa, ultima dată în sezonul 2015/2016.

În acest sezon, echipa andaluză ocupă locul 3 în clasamentul LaLiga, cu 31 de puncte, după 17 etape şi după Barecelona şi Real Madrid, ambele cu câte 35 de puncte, în 16 jocuri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.