Directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a continuat, marţi, disputa sa cu ofcialii CFR Cluj pe tema arbitrilor străini. El a afirmat că formaţia CFR nu a vrut arbitri străini la meciul direct, în timp ce clujenii susţin că nu au primit o solicitare oficială în acest sens.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cei de la CFR mint de îngheaţă Someşul referitor la arbitrii străini. Eu am redat întocmai ce mi-a spus Valeriu Argăseală, care e om serios. Pentru Iuliu Mureşan: am spus că mă retrag dacă mai face cineva opt puncte în grupele UCL. Îmi menţin declaraţia. Ei n-au făcut 8. Au făcut 10. Unde nu m-am ţinut de cuvânt", a postat, marţi, Stoica pe Facebook.

În replică, Mara a declarat, marţi, la ProX, că Stoica nu ştie să facă altceva decât scandal şi să pună presiune pe arbitri.

"Cine a început aceste atacuri? Ce treabă are MM Stoica cu Dan Petrescu, cu CFR? Acest MM Stoica în afară de a face scandal la televizor şi de a pune presiune pe arbitraj, nu prea văd că face nimic la club. N-are ce face decât să fie pe Facebook toată ziua şi să se certe prin cluburi şi să facă scandaluri sau să zică de Dan Petrescu sau de x şi y. Nu poţi să-l compari pe Dan Petrescu cu MM Stoica, să fim serioşi. Nu vrem să mai răspundem acestui individ pentru că nu are sens. Nu e la nivelul la care este Dan Petrescu sau ceilalţi. Nu vreau să-l jignesc mai mult, pentru că ştim bine ce a fost şi cine este şi unde a fost. Orice spune peste două zile nu mai este valabil, orice cuvânt îşi dă, după aia îl uită. Şi eu, şi Bilaşco, şi Dan Petrescu am colaborat cu acest individ, l-am resepctat, am câştigat trofee împreună şi ar trebui să-l respecte măcar pe Dan Petrescu dacă pe altcineva nu vrea. Măcar de imaginea acestui om care a însemnat ceva pentru imaginea fotbalului românesc şi a făcut ceva pentru fotbalul românesc. De azi înainte nu mai avem ce discuta cu el", a declarat Mara.

Bogdan Mara a reafirmat faptul că echipa CFR Cluj este de acord cu arbitri străini la meciul cu FCSB: "Noi am fost dezavantajaţi, pentru că nu am primit un penalti clar. Sunt aberaţii (n.r. - că Haţean este prieten cu conducători ai CFR). Înainte de meci au fost mulţumiţi de cine urma să arbitreze. Nu am primit nicio notificare pentru arbitri străini. Dacă ni se cerea spuneam ok, suntem de acord. Suntem de acord (n.r. - arbitri străini la meciul retur), dacă ni se cere o notificare oficială din partea LPF şi a federaţiei, ne vom supune la ce doresc adversarii noştri."

 Formaţia CFR Cluj a terminat la egalitate, duminică seară, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa FCSB, într-un meci din etapa a doua a play-off-ului Ligii I, în care Andrei Peteleu şi Mihai Pintilii au fost eliminaţi şi oaspeţii au egalat în minutul 90+1.

Au marcat: Culio '38 (penalti) pentru gazde şi Gnohere '90+1 pentru oaspeţi. Culio a deschis scorul dintr-un penalti acordat pentru un henţ în careu al lui Romario Benzar.

În minutul 64, de la CFR Cluj a fost eliminat Peteleu, după ce a primit al doilea cartonaş galben. Opt minute mai târziu, a fost eliminat şi Mihai Pintilii de la FCSB, pentru o intrare la Hoban.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.