Mihai Stoica a notat, joi, pe Facebook, că un avertisment era suficient în cazul fotbalistului Mihai Voduţ, el subliniind că jucătorul a pariat pe victoria echipei sale, un împotriva acesteia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Dacă Voduţ ar fi pariat contra echipei la care juca, trebuia suspendat pe viaţă şi chiar să răspundă penal. Băiatul a pariat pe VICTORIA echipei sale. Un avertisment era suficient. Nu e normal să distrugi cariera unui fotbalist de 25 ani pentru că s-a certat cu iubita”, a scris Stoica.

Luni, Comisia de Disciplină şi Etică a FRF a decis ca Mihai Voduţ să primească o interdicţie pe doi ani de exercitare a oricărei activităţi legate de fotbal şi o penalitate de 300.000 de lei, pentru participarea la pariuri. Faptele pentru care a fost pedepsit Voduţ datează din perioada în care acesta juca la FC Viitorul.

După anunţarea deciziei FRF, Chindia Târgovişte a pus capăt relaţiilor contractuale cu Voduţ.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.