Directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a postat un mesaj pe Facebook, în care susţine că fundaşul Bogdan Planici nu trebuie eliminat în derbiul cu CFR Cluj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Pe un teren execrabil, împotriva unei echipe care se apără aproape perfect, este practic imposibil să câştigi. Dar, dacă nu comiţi erori flagrante, este practic imposibil să pierzi. Când nu comiţi una, ci un lanţ interminabil (vezi golul şi faza premergătoare golului), nu poţi emite pretenţii. P.S. Deac nu era în situaţie iminentă de a marca, prin urmare Planici nu trebuia eliminat. Asta pentru specialiştii care sunt convinşi că deţin adevărul absolut în materie de arbitraj. Şi pentru Kovacs", a scris Stoica.

Formaţia CFR Cluj a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa FCSB, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii I, în care de la oaspeţi a fost eliminat Bogdan Planic.

Golul a fost marcat de Vinicius, în minutul 79, cu un şut din afara careului, după o lovitură liberă. Cu două minute mai devreme (’77), de la FCSB a fost eliminat Planici pentru o intervenţie dură la Deac, considerată a fi fost făcută în postura de ultim apărător.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.