Fotbalistul Mihai Roman a declarat, joi, după înfrângerea înregistrată de Universitatea Craiova în meciul cu AEK Atena, scor 0-2, că oltenii ar fi trebuit să beneficieze de un penalti şi că el şi colegii săi sunt încrezători în privinţa returului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Este o dezamăgire mare. La cum a arătat jocul un cred că este un rezultat drept. Sper ca pe viitor să fim mai concentraţi în faţa porţii. Cred că a fost un penalti la mine, arbitrul a considerat că este fault în atac. La cum a arătat jocul astăzi suntem încrezători. Nu o să renunţăm, în fotbal s-au mai văzut răsturnări de situaţie”, a spus Roman la Look Plus.

Formaţia Universitatea Craiova a fost învinsă, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, de echipa AEK Atena, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa. Golurile au fost marcate de Mantalos ’60 şi Livaja ’85.

Meciul retur va avea loc joia viitoare, la Atena.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.