Atacantul Mihai Roman, în vârstă de 25 de ani, a semnat un contract pe trei sezoane cu CS Universitatea Craiova, a anunţat gruparea olteană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Continuă infuzia de sânge oltenesc în echipa noastră. Mihai Roman, fostul golgheter al Ligii I, în vârstă de 25 de ani  a fost repatriat şi va îmbrăca tricoul alb-albastru pentru trei sezoane. Vârful de 1,90 metri a mai evoluat în Bănie dar şi la echipele Petrolul Ploieşti, U Cluj, CS Turnu Severin, Săgeata Năvodari, Pandurii Târgu Jiu, Nec Nijmegen şi Maccabi Petah Tikva. În sezonul 2016-2017 Roman a jucat în 39 de partide, în toate competiţiile din Israel, reuşind să înscrie de opt ori şi să ofere o pasă decisivă", se arată pe site-ul clubului craiovean.

Roman a făcut parte din loturile naţionalelor Under-19 (3 selecţii) şi Under-21 (3 selecţii şi două goluri înscrise). La prima reprezentativă a debutat în data de 7 februarie 2015, într-un meci amical cu Bulgaria, înlocuindu-l pe Claudiu Keşeru în minutul 84.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.