Mijlocaşul Mihai Roman, în vârstă de 33 de ani, a semnat un contract valabil două sezoane cu FCSB şi va îmbrăca tricoul cu numărul 28.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mihai Roman este un jucător născut pe 16 octombrie 1984, la Suceava. Acesta a început fotbalul la echipa locală Cetatea Suceava, fiind transferat în 2007 de FC Braşov. După trei ani la echipa de sub Tâmpa, a fost transferat de Rapid, pentru care a evoluat până în 2013, când a fost legitimat de FC Toulouse, din postura de jucător liber de contract. În iulie 2016 a semnat cu FC Botoşani, pentru care a înscris 16 goluri în 70 de partide. La nivelul echipei naţionale, Mihai a adunat 10 partide oficiale între 2009 şi 2012.

"Sunt fericit că am ajuns la cel mai mare club din România. Sper din tot sufletul să ajut echipa să îşi îndeplinească obiectivele. Cel mai important este să fiu sănătos şi să reuşesc să răsplătesc încrederea acordată", a declarat Roma.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.