Tehnicianul rapidist Mihai Iosif a declarat, luni seară, după meciul cu Academica Clinceni, scor 3-2, că formaţia sa a arătat că este “o echipă mare”, revenind după ce a fost condusă. El a menţionat că este uimit de punctele obţinute de Rapid în actualul sezon al Ligii 1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“A fost o victorie muncită, în faţa unui adversar bun. Am dat dovadă că suntem o echipă mare şi am rueşit să revenim, chiar dacă poate nu am făcut un joc strălucit. Am jucat slab prima repriză, nu am făcut ceea ce am lucrat la antrenament, dar am avut o discuţie mai aprinsă la pauză şi au intrat bine în repriza a doua. Ioniţă are ori întindere ori ruptură. Dacă stăm bine şi ne uităm unde eram acum un an, sunt foarte mulţumit. Suntem pe un loc nesperat, cu un număr de puncte cu care absolut nimeni din fotbalul românesc nu ne dădea şanse la început. Sunt încântat şi uimit de câte puncte am reuşit să facem”, a spus Iosif la posturile care transmit Liga 1.

De cealaltă parte, Ionuţ Chirilă a afirmat că dacă nu ar fi existat greşeli impardonabile de arbitraj echipa sa ar fi putut obţine cel puţin o remiză.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

“Un meci frumos, cu goluri multe. Am construit frumos, n-am ajuns la consistenţa de joc în care să jucăm şi împotriva arbitrajului. Ceea ce s-a întâmplat astăzi depăşeşte orice măsură. Ureche are piciorul pe linie la penaltiul repetat, la Belu este cartonaş roşu. Nu vreau să fac acuzaţii, dar noi n-am ajuns la nivelul în care să jucăm împotriva unei echipe bune, dar şi împotriva unei maniere de arbitraj care ne-a frânt aripile foarte serios. Greşeli impardonabile. Am fi putut câştiga acest meci, poate şi un rezultat de egalitate. Una peste alta, a fost un meci bun. Am jucat de la egal la egal cu Rapid. Fără cele două greşeli impardonabile de arbitraj, penaltiul repetat şi faultul grosolan la Omoh, aveam cel puţin un rezultat de egalitate”, a explicat Chirilă.

Formaţia Rapid a învins, luni seară, în deplasare, pe stadionul Dinamo, cu scorul de 3-2, echipa Academica Clinceni, în ultimul meci al etapei a XV-a a Ligii 1. Gazdele au condus cu 1-0 şi cu 2-1. Centralul Robert Avram a acordat trei penaltiuri.

Golurile au fost înscrise de: Ventura ’31 (după un penalti ratat), Cascini ‘55 / Bălan ’52 (penalti), ’60 (penalti), Dandea ’86.

FC Rapid ocupă locul 5 în clasament, cu 26 de puncte, în timp ce Academica este pe ultima poziţie, cu doar 4 puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.