Conducătorii cluburilor din Liga a III-a i-au votat, vineri, în cadrul Adunării Generale Extraordinare, pe Mihai Dăscălescu şi Florin Spînu pentru funcţia de reprezentanţi în Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

FRF precizează că Mihai Dăscălescu, preşedinte Unirea Alba Iulia, şi Florin Spînu, preşedinte CSO Filiaşi, i-au înlocuit în funcţie pe Alexa Krenek şi Marius Burcă.

"Voi asigura o reprezentare echidistantă pentru toate cluburile din Liga III. Colaborarea eficientă pe care am avut-o până acum cu administraţia FRF îmi dă convingerea că toate iniţiativele vizând L3 vor fi implementate în Comitetul Executiv”, a declarat Mihai Dăscălescu.

"Sunt onorat şi, totodată, responsabil de încrederea acordată. Vreau să asigur cluburile nou-promovate de tot sprijinul şi toată asistenţa pentru integrarea în familia Ligii a III-a”, a spus Florin Spînu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.