Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Mihai Covaliu, a semnat, luni, confirmarea de participare a Echipei Olimpice a României la Jocurile Olimpice de iarnă din 2018, de la PyeongChang (Coreea de Sud), în urma primirii invitaţiei oficiale din partea CIO.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

CIO a transmis invitaţia oficială de participare după ce Alexandru Epuran, şeful de misiune al Echipei Olimpice a României, a fost prezent la Seminarul Şefilor de Misiune pentru JO PyeongChang 2018, care a avut loc în oraşul sud-coreean, gazda competiţiei, în perioada 30 ianuarie - 4 februarie.

PyeongChang va organiza cea de-a XXIII-a ediţie a Jocurilor Olimpice de iarnă, în perioada 9-25 februarie 2018. Aceasta va fi a treia ediţie organizată pe continentul asiatic, după cele două organizate de Japonia în 1972 la Sapporo şi în 1998 la Nagano.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.