Tehnicianul Michal Probierz este succesorul lui Fernando Santos în funcţia de selecţioner al echipei naţionale a Poloniei, a anunţat, miercuri, Federaţia Poloneză de Fotbal (PZPN).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Polonia s-a despărţit de tehnicianul portughez Santos săptămâna trecută, în urma înfrângerii cu 2-0 în Albania.

"Michal Probierz a fost numit selecţioner al echipei naţionale a Poloniei. Aceasta este cea mai bună alegere posibilă. Îi urez succes noului selecţioner", a declarat preşedintele PZPN, Cezary Kulesza, într-un comunicat.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Polonia se află pe locul patru în Grupa E, cu şase puncte în cinci meciuri. Se află la patru puncte în spatele liderului Albania şi la două în spatele Cehiei şi Moldovei.

Fostul selecţioner al reprezentativei under 21 a Poloniei, Probierz va fi pe banca tehnică pentru următoarea rundă de calificări din octombrie, când echipa Poloniei se va deplasa în Insulele Feroe, înainte de a primi Moldova.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.