Arbitrul Fernando Hernandez Gomez a fost suspendat 12 meciuri pentru că l-a lovit pe un jucător cu genunchiul în zona genitală, la partida Club America – Leon, disputată duminică, în prima ligă din Mexic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Hernandez l-a lovit pe fotbalistul echipei Leon, Lucas Romero. Acesta din urmă a fost şi el suspendat, două meciuri, pentru că a cerut vehement să intervină VAR după unu gol egalizator al adversarilor.

Hernandez Gomez a fost sancţionat pentru comportament violent faţă de un jucător.

Incidentul a avut loc în minutul 64 al partidei, după ce arbitrul i-a acordat un cartonaş galben unui jucător de la Leon. Centeralul l-a lovit în zona genitală pe Romero, care protesta.

În timoul meciului au avut loc mai multe incidente. Chiar şi antrenorii celor două echipe s-au încăierat, iar Nicolas Larcamon (Leon) a fost văzut apoi cu tricoul rupt. Cei doi tehnicieni auu fost suspendaţi două jocuri.

FOTO: Twitter
FOTO: Twitter
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.