Starul argentinian al echipei PSG, Lionel Messi, va vizita în această lună Arabia Saudită, a anunţat ministrul Ahmed Al Khateeb.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Sunt bucuros să îi primesc pe ambasadorul turismului nostru, starul Lionel Messi, şi pe familia şi rietenii săi luna aceasta, la a doua sa vizită în Arabia Saudită, pentru a se bucura de cele mai frumoase destinaţii turistice ale noastre, a intra în legătură cu oamenii noştri şi a se bucura de experienţe unice!”, a scris pe Twitter ministrul saudit al Turismului.

Messi a semnat în mai 2022 un contract cu statul saudit, conform căruia se angajează să promoveze turismul acestei ţări. Potrivit The Athletic, argentinianul ar încasa astfel sume de până la 30 de milioane de euro pe an. De atunci, el postează mesaje de promovare  pe Instagram, unde are peste 400 de milioane de urmăritori.

Lionel Messi a mai fost la Riad în ianuarie, cu PSG, pentru un meci amical cu o selecţionată de jucători de la cele mai bune echipe ale ţării. Printre adversarii săi s-a numărat şi eternul rival Cristiano Ronaldo. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.