Fotbalistul argentinian Lionel Messi a declarat, într-un interviu acordat cotidianului Marca, după ce a cucerit a patra Gheată de aur, că nu poate fi prieten cu portughezul Cristiano Ronaldo de la Real Madrid deoarece nu se întâlnesc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu ştiu dacă putem fi prieteni. Prietenia este ceva care se construieşte prin petrecerea timpului împreună şi prin cunoaşterea mai bună a fiecăruia. Nu avem o relalţie, mai ales pentru că ne vedem doar la ceremoniile de decernare a unor premii şi doar atunci vorbim. În acel moment, totul e în regulă, dar apoi nu ne intersectăm din nou", a declarat Messi.

El a mai spus că formaţiile Manchester City şi PSG sunt contracandidatele FC Barcelona la câştigarea Ligii Campionilor, însă nu trebuie scoasă din calcul echipa Real Madrid.

Internaţionalul argentinian al echipei FC Barcelona, Lionel Messi, a primit, vineri, trofeul Gheata de Aur, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Barcelona. El a câştigat pentru a patra oară Gheata de Aur, după ce a înscris 37 de goluri în campionat, în sezonul 2016/2017.

Sâmbătă, FC Barcelona a oficializat prelungirea cu trei ani a contractului argentinianului Lionel Messi, până în vara anului 2021, cu o clauză de reziliere de 700 de milioane de euro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.