Lionel Messi a fost deranjat după ce a aflat că, la conferinţa de presă de după meciul cu Brazilia, selecţionerul Argentinei, Lionel Scaloni, a anunţat că ar putea demisiona.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lionel Scaloni a surprins pe toată lumea după victoria istorică a Argentinei cu 1-0 în faţa Braziliei pe Maracana, pe 22 noiembrie. În urma meciului din preliminariile Cupei Mondiale 2026, selecţionerul şi-a anunţat dorinţa de a "reflecta" asupra a ceea ce va urma şi a lăsat să se înţeleagă o posibilă demisie.

Lionel Messi ar fi fost foarte surprins de această declaraţie, nefiind la curent cu intenţiile antrenorului său.

În timpul unei emisiuni la postul de radio argentinian TN, gazda Jorge Rial a dezvăluit culisele în care cel care a câştigat de opt ori Balonul de Aur a aflat vestea şi discuţia care a urmat cu Scaloni.

"Nici Messi şi nici băieţii nu ştiau nimic despre asta. Messi era total nedumerit, mai ales că a aflat de la o persoană din exterior", a declarat Rial.

Lionel Messi şi Lionel Scaloni au discutat apoi pentru scurt timp. Potrivit lui Jorge Rial, schimbul de replici a durat mai puţin de un minut. "Cel care a scurtat conversaţia şi a plecat a fost Messi (...) Conversaţia cu Scaloni a durat 32 de secunde. Da, 32 de secunde", a adăugat Jorge Rial. "Există coduri în fotbal (...) Şi dacă pe un jucător îl deranjează să afle lucruri prin intermediul presei, imaginaţi-vă asta pentru Messi...".

La câteva zile după declaraţiile sale, Lionel Scaloni este încă în funcţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.